Loading...
Lubbeekstraat 39 - 3212 Pellenberg
Ma - Vr : 9.00 - 16.00 (op afspraak)
+32(0)484 89 70 18BELANGRIJK: De logo's dienen vectorieel aangeleverd te worden.

Textiel bedrukken dmv Flex / Digitale transfer.

Hierbij worden uw logo's, namen, nummer gesneden uit een folie. Dit gebeurt op een snijplotter en dan met behulp van een warmtepers op uw textiel geperst.

Deze folie bestaat in verschillende standaard kleuren (geen pantone kleuren) en is uitermate geschikt voor unieke rugnummers, namen en kleine oplagen.

Daarnaast bieden wij ook een digitale thermo-tranfer aan. Hierbij wordt een witte folie (gelijkend op flex) eerst bedrukt en daarna gesneden op een snijplotter. Ook deze worden dan met de warmtepers op uw textiel aangebracht.


Voor professionals en particulieren


Niet alleen is belettering de ideale manier om uw merk in het straatbeeld te krijgen, het kan ook voor persoonlijke doeleinden gebruikt worden. Pimp uw fiets of getunede wagen bijvoorbeeld aan de hand van stickers, logo's, slogans, namen... U zal gegarandeerd opvallen!

Verder kan u bij ons ook terecht voor diverse andere vormen om uw voertuigen en accessoires te pimpen en customizen: airbrush / special painting, spuiten, poederlakken... Alles om dat exclusieve effect te verkrijgen!