Latest skihelmet
Sanne Cant
Fiets helm
POC skihelm
airbrush op lederen pilotenjas
Camo-design op MTB-vork
kat op de zijkant van de scooter
Spring uit de massa!

Special paint zorgt voor die unieke touch aan uw fietsframe, wagen, helm...

Wees origineel en laat uw tweewieler, auto, skihelm, motorhelm, motorjas, skistokken of eender wat u in gedachten heeft, onder handen nemen door Airbrush Studio Kris in Tienen of Pellenberg. Aan de hand van special paint zorgen wij ervoor dat uw voertuig of accessoire net dat tikkeltje unieker wordt.

Wat is dat, special paint?

Special painting is een vorm van airbrush, waarbij lakken met een speciaal effect (metallics, parelmoer, metal flakes, kameleonkleuren, thermo- of UV-gevoelige verf, glow in the dark en fluo) gebruikt worden. Het betreft echter een andere techniek. Aan de hand van special paint kan gezorgd worden voor speciale effecten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een waterdruppel of marmer-look (marbelized) creëren.

Verder kan u in onze zaak ook terecht voor: bedrukking van T-shirts, naamstickers, speciale designs, poederlakken en belettering.

Onze service is uniek in de regio. Wij heten dagelijks dan ook klanten welkom uit Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Bij ons bent u altijd zeker van een piekfijn resultaat, tot in het kleinste detail!

Twijfel daarom niet, maar neem vandaag nog contact met ons op. We leggen graag uw persoonlijke afspraak vast.

We bellen u op!
Contact
gelieve een foto bij te voegen van het betreffende werkstuk
Contacteer ons! 016 67 00 17 016 67 00 17