belettering van vrachtwagen
Welke boodschap wil u overdragen? Wij zorgen ervoor!

Ook voor belettering bent u bij ons aan het goede adres

Laat uw fiets, wagen, vrachtwagen, boot, T-shirt... Kortom: eender welk voertuig beletteren door Airbrush Studio Kris uit Pellenberg. Ook andere reclamedragers kunnen door ons van belettering voorzien worden.

We zorgen voor letters en logo's, met de computer gesneden en op maat van de ondergrond. Helemaal zoals u het wenst!

 

Textiel bedrukken dmv Flex / Digitale transfer.

Hierbij worden uw logo's, namen, nummer gesneden uit een folie. Dit gebeurt op een snijplotter en dan met behulp van een warmtepers op uw textiel geperst.

Deze folie bestaat in verschillende standaard kleuren (geen pantone kleuren) en is uitermate geschikt voor unieke rugnummers, namen en kleine oplagen.

Daarnaast bieden wij ook een digitale thermo-tranfer aan. Hierbij wordt een witte folie (gelijkend op flex) eerst thermisch bedrukt en daarna gesneden op een snijplotter. Ook deze worden dan met de warmtepers op uw textiel aangebracht.

 BELANGRIJK: De logo's dienen vectorieel aangeleverd te worden.

Voor professionals en particulieren

Niet alleen is belettering de ideale manier om uw merk in het straatbeeld te krijgen, het kan ook voor persoonlijke doeleinden gebruikt worden. Pimp uw fiets of getunede wagen bijvoorbeeld aan de hand van stickers, logo's, slogans, namen... U zal gegarandeerd opvallen!

Verder kan u bij ons ook terecht voor diverse andere vormen om uw voertuigen en accessoires te pimpen en customizen: airbrush / special painting, spuiten, poederlakken... Alles om dat exclusieve effect te verkrijgen!

Twijfel niet, maar spring uit de massa! Maak snel een afspraak bij Airbrush Studio Kris. Wij helpen u graag verder.

We bellen u op!
Contacteer ons! 016 67 00 17 016 67 00 17